Naturálne produkty
-
3.00€
Horčica MEDOVÁ, nepasterizovaná, 200g
Horčica a horčičné semeno je nevyhnutnou surovinou v každej kuchyni. Okrem zaujímavej chute majú však aj iné...
viac info -
3.00€
naturálna horčica JALOVCOVÁ – ostrá, nepasterizovaná 200g
horčica a horčičné semeno – nevyhnutná surovina v každej kuchyni. Okrem zaujímavej chute má horčica aj iné...
viac info -
3.00€
Horčica Starofrancúzska, nepasterizovaná, 200g
Horčica a horčičné semeno sú nevyhnutnou surovinou v každej kuchyni. Okrem zaujímavej chute majú však aj iné...
viac info -
40.00€
Horčica nepasterizovaná, 5kg GASTRO
Horčica a horčičné semeno sú nevyhnutnou surovinou v každej kuchyni. Okrem zaujímavej chute majú však aj iné...
viac info -
2.00€
Slovenské zemiaky Red Anna BIO
RED ANNA je poloskorá konzumná odroda, varný typ B-BA. Hľuzy sú ovalné až guľatoovalné s červenou šupkou,...
viac info -
8.00€
Vanilka Gourmet Bourbon, mletá 10g
Vanilka Gourmet Bourbon – Vanilka pravá (nazývaná aj Bourbon Vanilla) je jediná spomedzi 20 000 druhov orchideí,...
viac info -
7.00€
Kokosový nektár 100% – BIO Direct Trade 400g
8 dôvodov prečo začať používať kokosový nektár (cukor) Zatiaľ čo sa kel stal superfoodom roka 2014, rafinovaný...
viac info -
3.00€
SOĽ – morská HRUBÁ RAW 500g
Morská Soľ Piran je tradičná morská, nejodizovaná, nerafinovaná a ručne spracovaná s chráneným označením pôvodu (...
viac info -
3.00€
Soľ morská jemná RAW, nerafinovaná 500g
Soľ – Tradičná morská piranská – jemná, nejodizovaná, nerafinovaná je vzácny produkt národného...
viac info -
8.00€
Naturálny jablčný CIDER -CYDR Wyspowy 2015, suchý, 750ml
Cider (čítaj sajder) je alkoholický nápoj vyrábaný fermentovaním (kvasením) jablčnej šťavy. Hoci na jeho výrobu...
viac info -
8.00€
Naturálny jablčný CIDER -CYDR STARY SAD 2015, suchý, 750ml
Cider (čítaj sajder) je alkoholický nápoj vyrábaný fermentovaním (kvasením) jablčnej šťavy. Hoci na jeho výrobu...
viac info -
8.00€
Naturálny jablčný CIDER -CYDR Cuvee Garage 2015, suchý, 750ml
Cider (čítaj sajder) je alkoholický nápoj vyrábaný fermentovaním (kvasením) jablčnej šťavy. Hoci na jeho výrobu...
viac info