JELEŇ – bravčovina, sušená údená klobáska 50/50 jeleň/prasiatko
22.00€
na bukovom dreve údená klobáska s jelením mäsom sušená na vzduchu.
Zloženie:
jelenie mäso 48 %, bravčové mäso 48 %, kuchynská soľ 2 %, prírodné koreniny 1 %, cesnak 1%
cena je za 1 kg výrobku. Jeden pár klobásky váži cca 250-300 g.
Energetické hodnoty výrobku:
energia1495 kJ / 360 kcal, tuky 28,1 g, nasýtené mastné kyseliny 10,5 g, sacharidy 0,5 g, z toho cukry 0,4 g, bielkoviny 20,4 g, soľ 2,3 g.
Trvanlivosť: 30 dní
Teplota skladovania: neobmedzená
Vyrobené v Mäsovýroba Štefan Knižka s.r.o.
dátum výroby a doporučenej spotreby je uvedený pri každej dodanej šarži
Pri objednávke prosím uveďte do poznámky požadované množstvo kusov. Cena sa prepočíta podľa skutočnej váhy.
Popis
Domáca klobáska je vyrobená tradičným spôsobom = solená kuchynskou soľou a následne zaúdená na studenom dyme z tvrdého bukového dreva. Sušenie prebieha v chladnej miestnosti vo vise.
Tajomstvo výnimočnej chuti domácej klobásky spočíva v tradičnom spôsobe výroby podľa rokmi overených starých rodinných receptov.
Nasolením klasickou kuchynskou soľou a následným sušením na vzduchu domáca klobáska stráca cca 20-40 % viazanej vody.
Jej dokonalá chuť získaná zretím sušením a prirodzená slanosť vynikne pri akejkoľvek konzumácii.
Milí zákazníci, doprajte si pôžitok z dobrého jedla.