DEGUSTAČNÝ VEČER v spoločnosti prírodných vín a lokálnych potravín, 1.apríl 2016 reštaurácia Lahodnosti Poprad
Ako chutí vidiek a prírodné víno s Dominikom Kandrom milovníkom prírodných vín a pokročilým vínopičom.
reštaurácia LAHODNOSTI nám.Sv Egídia 44 Poprad
piatok 1.apríla 2016 o 17.00 hod
v spoločnosti členov Slow Food Tatry a našich poctivých producentov Dobrých, Čistých a Férových potravín
Degustovať budeme :
- Muller Thurgau 2014, kabinetné biele suché víno, Rača, Miloš Máťuš
- Medový Muškátek 2014, biele suché autentické NeVíno, Němčičky, Richard Stávek
- Othello & Delaware 2015, ružové naturálne víno, Byšta, Tomáš Rázga
- Pinot Noir 2014, červené suché autentické BIO víno, Nová Vieska, András Mátyás
- Špigle-Bočky 2013, oranžové suché autentické BIO víno, Němčičky, Richard Stávek
- Izabella & Bakó 2015, červené naturáne víno, Byšta, Tomáš Rázga
- NITRIA 2013, neskorý zber, červené suché víno, Vysoké pole, Ján Gajda
- FrankAndré cuvée, vzh. 2012 značkové suché červené víno, Rača, Miloš Máťuš
V cene 14,90 Eur budete môcť ochutnať predstavené vína, vypočuť si odborný výklad milovníka prírodných vín a pokročilého vínopiča Dominika Kandru. Osobne spoznáte producentov Dobrých, Čistých a Férových potravín, môžete si vypočuť ich príbeh a ochutnať tradičné lokálne potraviny pripravené z ich vlastnej produkcie.
Na zahryznutie : Fajný zrejúci horský syr z nepasterizovaného kravského mlieka – 3,6,9 a možno aj 12 mesiacov, na bukovom dreve údené a na vzduchu sušené cigárko z domáceho prasiatka, čerstvá škvarková pomazánka, 100% ovčia nepasterizovaná zelená bryndza a čerstvý chrumkavý poctivý chlieb z pekárne Weidner.
https://www.facebook.com/ events/1137314746281615/
Rezervácie účasti
na tel.č. 0903 603 910 alebo na ladislav.racek@
Naši spoločníci na pekný večer sú pripravení . Tešíme sa na tvoju spoločnosť.