Popis
Filety pripravené z čerstvých tuniakov ulovených na udicu v čistých vodách Atlantiku v okolí Azorských ostrovov.
Staré konzervárne s tradíciu ostrova São Jorge, Santa Catarina prinášajú na váš stôl najlepšieho tuniaka pripraveného podľa tradičných a autentických metód remeselného spracovania používaného starými majstrami.
Tradičná metóda lovu „Salto a Vara“ („skok a udica„) (1 muž, 1 rybársky prút, 1 vnadidlo, 1 tuniak) je jediná metóda rybolovu, ktorá je považovaná za bezpečnú pre delfínov a je ekologicky udržateľná. Spolu s priateľstvom k moru zabezpečuje 100% udržateľný ekologický rybolov a ochranu delfínov. Tiež zaisťuje, že žiadne iné druhy živočíchov nie sú pri love chytené, alebo poškodené .
Udržateľnosť
Na Azorách zrušili veľké komerčné flotily a podporili celosvetový trend smerom k ochrane tuniakov. Záväzkom je produkovať kvalitu pred kvantitou bez akýchkoľvek predátorských činností.
Všetky používané zložky, ako je mlieko, cibuľa, paprika, cesnak, petržlen, papriková pasta, apod, majú svoj pôvod na Fajãs Sao Jorge, kde sa pestujú a podľa pôvodných receptúr ručne spracujú so všetkou láskou a starostlivosť São Jorge ľudu.
Tuniak je ručne porciovaný a umiestnený v konzerve bez emulgátorov, konzervačných a prídavných látok. Skutočná delikatesa ! Remeselný produkt.