Klobáska jahňacio-bravčová, Salsiccia, vákuovo balené

2.00

Domáca jahňacio-bravčová klobáska SALSICCIA

zloženie:

  • 100 % podiel domáceho slovenského mäsa
  • 50% BIO jahňacie mäso
  • 50% bravčová lopatka
  • čierne korenie
  • morská soľ
  • fenikel
  • prírodné baranie črievko

NEÚDENÉ

váha : cca +/- 1kg vákuovo zabalené

cena za 100 g

vákuovo zabalené, zamrazené

vyrobené na Slovensku zo slovenského mäsa

Popis

Klobáska z jahňacieho mäsa

Klobáska je vyrobená z BIO jahňacieho mäsa a prednej lopatky z prasiatka. Zloženie 50 % jahňacie mäso, 50 % bravčové mäso, čierne korenie, morská soľ, fenikel. Salsiccia.

Vyrobené na Slovensku zo slovenského mäsa.