Klobáska jahňacio-bravčová, Salsiccia, vákuovo balené

2.50

Domáca jahňacio-bravčová klobáska SALSICCIA

zloženie:

  • 100 % podiel domáceho slovenského mäsa
  • 50% BIO jahňacie mäso
  • 50% bravčová lopatka a bok
  • čierne korenie
  • morská nerafinovaná a nejodizovaná soľ
  • fenikel
  • prírodné baranie črievko SK

NEÚDENÉ

cena za 100 g

vákuovo zabalené, zamrazené

vyrobené na Slovensku zo slovenského mäsa

Popis

Klobáska z jahňacieho mäsa SALSICCIA

Klobáska je vyrobená z BIO jahňacieho mäsa a z boku a lopatky z prasiatka. Zloženie 50 % jahňacie mäso, 50 % bravčové mäso, čierne korenie, morská nerafinovaná soľ, fenikel , baranie črievko – slovenský pôvod.

Vyrobené na Slovensku zo slovenského mäsa.