MAĎAR – sušená údená klobáska so žitavskou paprikou

12.00

Na bukovom dreve údená bravčová klobáska so žitavskou paprikou sušená na vzduchu.

Zloženie:

  • 96 % mäsa
  • 1% červená slovenská žitavská paprika CHOP
  • 2% klasická soľ
  • 1% slovenský cesnak
  • čierne korenie
  • prírodné baranie črievko

cena je za 1 kg výrobku. Jeden pár klobásky váži cca 300 g. 

Pri objednávke prosím uveďte do poznámky požadované množstvo kusov. Cena sa prepočíta podľa skutočnej váhy.

Vyrobené na Slovensku

Kategórie: ,

Popis

Domáca klobáska je vyrobená tradičným spôsobom = solená kuchynskou soľou a následne zaúdená na studenom dyme z tvrdého bukového dreva. Sušenie prebieha v chladnej miestnosti vo vise.

Tajomstvo výnimočnej chuti domácej klobásky  spočíva v tradičnom spôsobe výroby podľa rokmi overených starých rodinných receptov.

Nasolením klasickou kuchynskou soľou a následným sušením na vzduchu domáca klobáska stráca cca 20-30 % viazanej vody.

Jej dokonalá chuť získaná  zretím sušením  a prirodzená slanosť vynikne pri akejkoľvek konzumácii.

Milí zákazníci, doprajte si pôžitok z dobrého jedla.