JELEŇ – BÝK, sušená jemne údená klobáska 50/50 jeleň/býk, vákuovo balené

16.90

na bukovom dreve jemne zaúdená klobáska s jelením a hovädzím mäsom sušená na vzduchu.

Zloženie:

  • 100 % podiel mäsa
  • 48% býk
  • 48% jeleň
  • červená slovenská paprika alebo sušený jalovec
  • klasická soľ
  • umelé črievko, pred konzumáciou odstrániť
  • cena je  za 1 kg výrobku. Jeden pár klobásky váži cca 300 g. 

Pri objednávke prosím uveďte do poznámky požadované množstvo kusov. Cena sa prepočíta podľa skutočnej váhy.

 

Kategórie: ,

Popis

Domáca klobáska je vyrobená tradičným spôsobom = solená kuchynskou soľou a následne zaúdená na studenom dyme z tvrdého bukového dreva. Sušenie prebieha v chladnej miestnosti vo vise.

Tajomstvo výnimočnej chuti domácej klobásky  spočíva v tradičnom spôsobe výroby podľa rokmi overených starých rodinných receptov.

Nasolením klasickou kuchynskou soľou a následným sušením na vzduchu domáca klobáska stráca cca 20-30 % viazanej vody.

Jej dokonalá chuť získaná  zretím sušením  a prirodzená slanosť vynikne pri akejkoľvek konzumácii.

Milí zákazníci, doprajte si pôžitok z dobrého jedla.