JELEŇ – bravčovina, sušená údená klobáska 50/50 jeleň/prasiatko

22.00

na bukovom dreve údená klobáska s jelením mäsom sušená na vzduchu.

Zloženie:

jelenie mäso 48 %, bravčové mäso 48 %, kuchynská soľ 2 %, prírodné koreniny 1 %, cesnak 1%

cena je za 1 kg výrobku. Jeden pár klobásky váži cca 250-300 g. 

Energetické hodnoty výrobku:

energia1495 kJ / 360 kcal, tuky 28,1 g, nasýtené mastné kyseliny 10,5 g, sacharidy 0,5 g, z toho cukry 0,4 g, bielkoviny 20,4 g, soľ 2,3 g.

Trvanlivosť: 30 dní

Teplota skladovania: neobmedzená

Vyrobené v Mäsovýroba Štefan Knižka s.r.o.

dátum výroby a doporučenej spotreby je uvedený pri každej dodanej šarži

Pri objednávke prosím uveďte do poznámky požadované množstvo kusov. Cena sa prepočíta podľa skutočnej váhy.

 

Kategórie: ,

Popis

Domáca klobáska je vyrobená tradičným spôsobom = solená kuchynskou soľou a následne zaúdená na studenom dyme z tvrdého bukového dreva. Sušenie prebieha v chladnej miestnosti vo vise.

Tajomstvo výnimočnej chuti domácej klobásky  spočíva v tradičnom spôsobe výroby podľa rokmi overených starých rodinných receptov.

Nasolením klasickou kuchynskou soľou a následným sušením na vzduchu domáca klobáska stráca cca 20-40 % viazanej vody.

Jej dokonalá chuť získaná  zretím sušením  a prirodzená slanosť vynikne pri akejkoľvek konzumácii.

Milí zákazníci, doprajte si pôžitok z dobrého jedla.